Sobre mi...

La meva foto
Colònia Güell - Santa Coloma de Cervelló, Baix Llobregat - Barcelona - Catalunya
dilluns, 25 de febrer de 2019

2019 Any Internacional de la Taula Periòdica dels ElementsEl 2019 ha estat proclamat Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (AITP2019) per la UNESCO per commemorar el 150è aniversari del descobriment de la taula periòdica per Dmitri Medeléiev.  Amb aquesta celebració, l’ONU pretén, a més, donar a conèixer el paper de la química en la recerca de solucions a reptes mundials, com ara el desenvolupament sostenible, el futur d’una energia neta, l’alimentació o la salut.

La Societat Catalana de Química, impulsora de la celebració a Catalunya, ha creat un web on es recull informació de totes les activitats programades durant l'any.

(informació extreta de la següent publicació: 2019 Any Internacional de la TP)

El Museu Nacional de la Tècnica de Catalunya a Terrassa se suma a la commemoració de l'Any Internacional de la Taula Periòdica 2019 i ha renovat per l'ocasió l'exposició "Tot és química"

veure notícia aquí

 Exposició que mostra la presència de la química en el món que ens envolta. Des del nostre propi cos fins a les diverses aplicacions de la química en la vida quotidiana: els materials, les activitats diàries, l’alimentació o la salut. Sense les aportacions de la química, difícilment s’haurien pogut resoldre les múltiples necessitats generades per l’augment demogràfic ni incidir en la millora del benestar i l’esperança de vida de les persones.

Tot és química
On? Mnatec Terrassa
Sense data de finalització 
 

0 comentaris:

Publica un comentari

Arxiu del blog

Sala de màquines...