Sobre mi...

La meva foto
Colònia Güell - Santa Coloma de Cervelló, Baix Llobregat - Barcelona - Catalunya
diumenge, 31 de gener de 2016

1 frase de Marvin Minsky
                                                      [imatge extreta de: noticias.lainformacion.com]

Sovint la voràgine de les notícies fa que la mort d'un científic, filòsof o pensador destacat dels nostres temps pugui passar injustament desapercebuda. El passat 24 de gener va morir el científic nordamericà Marvin Minsky molt conegut pels seus estudis i reflexions entorn el camp de la Intel·ligència artificial. 

Marvin Minsky:
 (9 d'agost de 1927 - 24 de gener del 2016)
Marvin Lee Minsky fou un científic cognitiu dels Estats Units en el camp de la Intel·ligència artificial, cofundador del laboratori de IA del Massachusetts Institute of Technology, i autor de diversos textos sobre la IA i filosofia.

En un món cada dia més global i digital, on les xarxes, les noves tecnologies i la robòtica tenen un paper destacat, les frases de Minsky ens poden ajudar a reflexionar-hi.


 Segons un article publicat pel magazine de divulgació "Muy interesante":
 "Con los años, Minsky se convertiría en uno de los máximos defensores del transhumanismo, un movimiento filosófico e intelectual que considera que es necesario utilizar la tecnología para potenciar nuestras capacidades, evitar el sufrimiento y la vejez y, en última instancia, alcanzar la inmortalidad."

                                         1 frase de Marvin Minsky
 "Aún nos mostramos propensos hacia las doctrinas, filosofías y creencias, que se extienden a través de civilizaciones enteras. Es difícil imaginar un modo infalible de protegernos de semejantes infecciones. Lo mejor que podemos hacer es educar a nuestros hijos en el pensamiento crítico y en los métodos de verificación científica". En la Máquina de las emociones (2006).


0 comentaris:

Publica un comentari

Arxiu del blog

Sala de màquines...

Cultiu actual...(blog de temàtiques culturals*2011-2012)

1 blog monotemàtic i local (sobre el meu microcosmos) (2011-2012)

A l'hivernacle (flors que reneixen de tan en tan*blog literari 2009 - 2012)

Flors seques (vida electrònica 2008 - 2012*blogs de caràcter cultural i comarcal)